Hjemmeside » Arkitektur » Wood Og Betong Hillside Maruyama House In Japan

    Wood Og Betong Hillside Maruyama House In Japan


    Med utsikt over byen Sapporo, Japan, samler denne enkle boligbyggingen utsikt fra alle retninger og trekker dem inn, gjennom massive gulv til tak-vinduer. Omliggende vegetasjon og husets åsside sørger for at personvernet er beskyttet, og de kan bli "ofre" for en behagelig livsstil. Designet av japansk studio Atelier Sano, Boligen bærer navnet Maruyama House viser en ren, trekledd arkitektur stil som hviler på en betongbase.

    For å holde indre mellomrom åpne og enkle, utformet arkitekterne en rekke kroker som låter forskjellige programmer uten å forstyrre den åpne planløsning. Oppnådd via en vridet trapp, inneholder hovedoppholdet kjøkken, spisestue, stue og kontorhjørne. En kjøkken øy flankert av åpne hyller på to sider og tre spisebord og stoler komponere mat / spisestue, har bare den subtile møbler arrangement visuelt separere dem fra levende sone. Resten av rommet er delt mellom de nødvendige programmene og en frihetsfølelse for åpenhet både på innsiden og mot det omkringliggende landskapet. Er du inspirert av denne residensen eller foretrekker en mer klassisk tilnærming til interiørdesign og arkitektur?