Hjemmeside » Arkitektur » Wooden Chalet Skildrer tilkoblingen med naturen av Anik Pelokuin

    Wooden Chalet Skildrer tilkoblingen med naturen av Anik Pelokuin



    Denne tømmerhytten som er lokalisert midt i skogen, ble designet av Anik Pelokuin for et aktivt par, lidenskapelig om utendørs. I sammenheng med naturen ble den kompakte og hjemmekoselige boligen bygget på en bratt bakke i landet Messines, Quebec for avslapningsformål. Eierne kommer hit spesielt om sommeren for å finne ro i sinnet mens du nyter skogen, grøntområdet og innsjøen. Huset blander seg inn i det skogkledde landskapet, og fremhever den organiske følelsen av den overordnede designen. Byggingen sitter på et gammelt fundament, men det føles trygg og ser pent og moderne ut. Vertikale planker av tre dekker utsiden. Den gråblå fargen passer til ømheten til sommervegetasjonen.

    En generøst bred terrasse omfatter huset fra tre sider, og tilbyr ekstra plass i aestival sesongen. Innbyggerne kan hengi seg til duften av morgenduggene og en kopp ferskt brygget kaffe. En glede for øynene og ånden! Hvert rom i huset, inkludert gangen, vender mot innsjøen. Store glasspaneler gjør det mulig for naturlyset å passere og oversvømme interiøret med varme og lysstyrke. Enkelt og koselig, er dette chalet uten tvil det perfekte stedet å flykte fra det hektiske tempoet i bylivet.