Hjemmeside » Arkitektur » Workshop og familiens hjem i en sjarmerende bygning Villa Snøhvit i Finland

    Workshop og familiens hjem i en sjarmerende bygning Villa Snøhvit i Finland


    Villa Snøhvit ble designet av Helin & Co Arkitekter i Espoo, Finland og er en bygning som imøtekommer et familiehus, samt et showroom. Ifølge arkitekter, "en utdatert gammel villa ble ryddet ut av eiendommen før byggingen av den nye bygningen. Naboene til eiendommen er et tiår gammelt flatt tak enebolig og en villa fra 50-tallet. De gamle trærne på eiendommen spilte en stor rolle i designprosessen. Åpningene til interiøret ble satt av deres plassering. Betongkonstruksjonen av bygningen ble støpt på stedet over stålstolper og kledd med snøhvitpussede fliser. Interiøret er flatt, og gulvene er stort sett solide eik og kalkstein. Hovedinngangen lokaliserer seg gjennom et lukket utendørsområde, vendt mot vest mot kveldssolen. Atriumet kan også innføres fra kjøkkenet og via en bro og en trapp fra badstuen. Mellomrommene lever med det nordlige lyset og tilpasser de hvite flatene til naturen der den lokaliserer seg helt til havets fjerne horisont..